Tuin en park

Lankhaar Techniek

Lankhaar is een groothandel in tuinmachines voor bijna alle denkbare toepassingen zowel voor particulier als de professionele gebruiker. Neem contact met ons op over de mogelijkheden en aanbiedingen.


Gartenland

Wij leveren alle producten van Gartenland. Gartenland behoort tot een van de grootste tuinmachine- producenten en leveranciers van de wereld.


EGO POWER PLUS

Wij leveren alle producten van EGO. EGO POWER PLUS produceert tuinmachines op 56 volt accutechnologie. De machines zijn verbluffend krachtig en zeer geruisloos. De verschillende accu's zijn ontwikkeld op basis van li-ion techniek. De gazonmaaier op accu is net zo krachtig als een gelijkwaardige machine met een brandstofmotor.


Euromac

Wij leveren hogedrukspuiten van het merk KENT. Dit zijn kwalitatief zeer hoogwaardige producten. Ook de andere producten die Euromac vertegenwoordigt kunnen wij aan u leveren. Neem contact met ons op over de mogelijkheden en aanbiedingen.


Meclean

Wij leveren hogedrukspuiten van het merk Meclean. Dit zijn kwalitatief hoogwaardige producten. Neem contact met ons op over de mogelijkheden en aanbiedingen.


Shindaiwa

Wij leveren alle Shindaiwa producten. Neem contact met ons op voor meer informatie, een demonstratie of een passende offerte.

Top